Esta semana o noso traballo de campo rebuscou sobremesas. A receita que máis gustou foi a de Roi Fachal.
Bo proveito!
NOCES DE CHOCOLATE
INGREDIENTES
-medio quilo de noces
-unha tableta de chocolate para sobremesas
-leite
PREPARACIÓN
-Sacar a cáscara das noces, procurando que queden o máis enteiras posibles. Derrétese o chocolate con un pouco de leite, poñendo un lume moi suave.
Cando estea derretido e coa axuda dunha pinza ou garfo imos cubrindo as noces para cubrilas co chocolate.
Colocámolas nunha bandexa e metémolas no frigorífico para que endurezan.
Receita doada por Eulalia Gil Lema, de 75 anos de idade, do concello de Laxe, da casa da Gila.
INGREDIENTES
-medio quilo de noces
-unha tableta de chocolate para sobremesas
-leite
PREPARACIÓN
-Sacar a cáscara das noces, procurando que queden o máis enteiras posibles. Derrétese o chocolate con un pouco de leite, poñendo un lume moi suave.
Cando estea derretido e coa axuda dunha pinza ou garfo imos cubrindo as noces para cubrilas co chocolate.
Colocámolas nunha bandexa e metémolas no frigorífico para que endurezan.
Receita doada por Eulalia Gil Lema, de 75 anos de idade, do concello de Laxe, da casa da Gila.
Roi Fachal
No hay comentarios:
Publicar un comentario